En mors drøm Vinn på “Penguin Game”

1. desember 2016  —  By

En ung mor er i sjokk etter å ha vunnet stor

En 39 år gammel mor er i sjokk etter å ha vunnet £ 309,000 etter å ha spilt bare £ 2 på et spill hun aldri hadde spilt før.

Den unge mamma ble tiltrukket av “Penguin Game” som jackpot syntes å være ganske imponerende. Hun trodde hun ville gi den en prøve, til tross for aldri å spille den før. Ser ut som hun tok den riktige avgjørelsen. Den anonyme vinneren investerte bare £ 2 og klarte å rake i £ 309,000 for sin tid! Den store seieren kom som et ekte sjokk.

Holde det en hemmelighet
Kvinnen var helt over månen for å ha vunnet, men trengte litt tid for å la alt synke inn. Hun tenkte først at det ikke kunne være sant, og da må det ha vært en feil. Men det skjedde til slutt på henne hva som hadde skjedd. Hun har besluttet å ikke la noen få vite om hennes store seier, unntatt hennes familie. Ifølge kvinnen vil du ikke virkelig fortelle noen utenfor familien. Det er best å holde det hemmelig.

Prøv det
Selv om det har vært kallenavnet “Penguin Game”, er dette sporet faktisk kalt Icy Wonders. Og det er en populær! Prøv det selv hos Vera & John for å se hvor stor jackpoten står for øyeblikket. Du kan til og med vinne mer enn denne unge moren. Som ny spiller kan du også dra nytte av de nye spillernes tilbud, for å sikre at du får mest mulig ut av din innsats. Hva venter du på? Gi dette pingvin tema spillet, Icy Wonders, en prøve.